onsdag, juni 06, 2012

Bloggvy

Jag kom av en slump in på Sveriges "svar" på Pinterest. Jag vet inte vem som var först, men bloggvy.se* listar bloggar i bildformat på svenska och även stadsvis. Perfekt tycker jag :) Det finns så mycket inspiration på nätet och även om jag inte kan läsa allt så blir det så himla mycket lättare att upptäcka vad andra pysslar med. Eller som nu när jag är väldigt intresserad av inredning (vi ska flytta serru). Jag har en hel drös med sytokiga på google read, men trevliga inredningsbloggar har jag inte så många. Vill inspireras! bara suuuga i mig allt som finns. Iofs med risk för att överfyllas och flyta ut i en pöl på golvet men tjoo vad jag gillar att sukta och drömma.

Angående flytten så bär det av från hyresrätt till bostadsrätt i form av en fristående villa! Förhoppningsvis kommer det att uppdateras med före och efterbilder här i höst. Får se vad som hinns med då plugget drar igång efter 1 års bebismys. Kanske inte så mycket sytt, men jag gillar att pyssla med annat också. Syhörna komma det finnas även där så klart! Vi flyttar till en femma men barnen får allt dela rum ett tag till. moahaha! *evil*

Jag och sonen började med ett litet syprojekt ikväll . Sy får han dock inte göra, men han pekar och frågar vad delarna heter på symaskinen och verkar tycka att det är spännande :)

*edit. Sidan verkar vara avslutad...

3 kommentarer:

 1. Det där med att vilja men inte orkar känner jag igen :) Fortsätt spara på fina tyger, en vacker dag kommer du att få användning av dem.
  Önskar dig lycka till med flytten.
  Ha en bra dag.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Det ser ju bra ut. Det måste jag kolla!

  SvaraRadera
 3. Hej Linda!
  Tack för dina trevliga kommentarer inne hos mig. Du undrade över min stickade stupränna. Jag stickade en mycket lång halsduk i garnet Freja, sen sydde jag fast den på stupröret och där har den varit året runt i alla väder. Lite smutsig har den blivit längst ner men då har jag tagit lite såpvatten och borstat bort det med en diskborste.
  Annika

  SvaraRadera